понеділок, 15 лютого 2016 р.

                         15 лютого розпочався тиждень                                           
                       англійської мови   
                

Метою проведення тижня англійської  мови є:

1) удосконалення знань, навичок і вмінь , отриманих на уроках англійської мови;
2)розширення світогляду учнів;
3)розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків;
4)виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається.



 Сучасна школа має застосувати педагогічно доцільні методи навчання, завдяки яким учні повноцінно засвоюють знання,інтенсивно розвивають творчу активність і самостійність. В умовах школи особливого значення набуває формування в учнів лінгвістичних інтересів, спрямованих на розширення й поглиблення знань, комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти учнів.
                    В умовах сучасної  школи доцільно виділити таку форму позакласної роботи як Тиждень англійської мови в школі. Ця форма за своїм характером є масовою, тому що передбачає участь у ній широкого контингенту учнів, а за своєю структурою є комплексною, тому що містить комплекс різних за змістом та формою заходів, які відбуваються впевний період часу і спрямовані на реалізацію завдань комплексного підходу до виховання учнів.
                            Тиждень англійської мови у школі як комплексна форма повинна сприяти цілеспрямованій організації і систематизації усієї позакласної роботи з ІМ у школі, активізації роботи гуртків, для яких Тиждень стає своєрідним творчим звітом, формуванню творчих відносин між учнями, вчителями та батьками, які взаємодіють в процесі підготовки і проведення тижня.  

Немає коментарів:

Дописати коментар